LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Veilig in de file

Als automobilist sta je op jaarbasis een enorm aantal uren in de file onderweg naar je werk of naar een andere bestemming. Dit is voor de meeste mensen verloren tijd. In het beste geval heb je een thermobeker koffie bij je zodat je niet helemaal in slaap valt onderweg, maar verder heb je weinig zinnigs te doen onderweg. Op die manier ontstaat er een rit die saai en eentonig is. In zo’n situatie verlies je al snel je concentratie en je gedachten dwalen af. Veel automobilisten grijpen in zo’n geval naar hun smartphone voor een beetje vertier en dat is vaak het moment waarop het fout gaat.

 

Veroorzaak geen ongelukken

Hoe vaak zie je immers niet vanuit de file één of meerdere automobilisten in de zij-berm staan die druk met elkaar in discussie zijn. Wanneer je goed kijkt zie je dat de beide auto’s betrokken waren bij een aanrijding. Wanneer je aandacht even weg is, is een ongeluk zo gemaakt en dat heeft voor iedereen vervelende gevolgen. Je moet er niet aan denken dat het jou ooit zou overkomen, maar de kans is levensgroot aanwezig.

Houd je hoofd bij de weg

Wanneer jij veilig in de file wil rijden zal je dus je aandacht bij de weg moeten houden, ook al sta je nagenoeg stil. Wanneer je daarbij toch op je smartphone wil kijken moet je een goede smartphone telefoonhouder hebben die je eenvoudig kan bedienen. De ontwerpers van Brodit hebben met jou meegedacht. Zij ontwierpen -geïnspireerd door jou en je vele lotgenoten – de Brodit ProClip waarmee jouw smartphone op een veilige manier in je dashboard verankerd zit. Het biedt jou de zekerheid dat je geen ongelukken zal veroorzaken, maar dat je ook niets hoeft te missen van wat er om je heen gebeurt. Dat is ontspannen filerijden.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip