LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Tentamentraining voor psychologische studies

Neem nu tentamentraining voor jouw psychologiestudie van Scriptium. Dit centrum voor educatieve ondersteuning verzorgt persoonlijke en effectieve tentamentrainingen voor alle vakken die gegeven worden als onderdeel van psychologische studies zoals toegepaste psychologie en psychologie als wo-studie. Deze tentamentraining kunnen net het verschil maken tussen een onvoldoende en een voldoende en dus ook het verschil tussen slagen en niet slagen. Wij raden Scriptium aan als tentamentrainer en hieronder kun je lezen waarom.

 

Tentamentraining van Scriptium: groepstraining of privé

Bij Scriptium bieden ze alle tentamentrainingen in principe in twee vormen aan. Allereerst is er groepstraining waarbij je dus met andere studenten deelneemt aan een online training. Het voordeel van groepstraining is dat je kunt sparren met studiegenoten en kan leren van elkaars vragen en leerproces. Een ander voordeel is dat groepstraining van Scriptium goedkoper is dan privétraining. Het voordeel van 1-op-1-training is dat je alle tijd en aandacht van de tentamentrainer krijgt. Je kunt een privétraining aanvragen voor alle mogelijke hbo- en wo-vakken, ook als daar in eerste instantie geen groepstraining voor wordt aangeboden. Scriptium beschikt namelijk over een grote groep psychologen en afgestudeerden die tentamentraining kunnen geven in alle denkbare vakken.

 

Statistiektraining en -begeleiding

Zoals elke student psychologie wel weet is statistiek een wezenlijk onderdeel van psychologische studies. Daarom biedt Scriptium ook statistiekbegeleiding en statistiekhulp voor psychologiestudenten. Deze hulp komt in vele vormen en maten. Er is statistiekbegeleiding specifiek voor het statistiekgedeelte in je scriptie en scriptieonderzoek. Een statistiekbegeleider kan dan met je meekijken en bijvoorbeeld advies geven over welke SPSS-functies geschikt zijn voor jouw onderzoek. Ook helpen deze begeleiders bij algemene studiebegeleiding die is toegespitst op statistiek. Voor tentamens voor je statistiekvakken is er specifiek tentamentraining statistiek. De statistiekexperts bij Scriptium worden zorgvuldig gescreend en getest en zijn allen zeer vaardig.

 

Documenten laten nakijken

Als je minder tijd hebt om uitvoerig begeleiding te ontvangen, kun je ook een document laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Scriptium kijkt bijvoorbeeld jouw bachelor scriptie na en markeert alle fouten. Je kunt je scriptie ook laten nakijken op inhoud. Je krijgt dan gericht een diepgaande inhoudelijke feedback waarmee je de inhoud van je onderzoek naar een hoger niveau kan tillen. Deze documenten worden nagekeken door academisch geschoolde correctoren met een achtergrond in psychologie. Het is eigenlijk alsof je scriptiebegeleider even precies zegt wat er allemaal nog niet goed is en daar dan ook nog eens gericht verbeterpunten voor aandraagt. Voor teksten onder de 5.000 woorden kan Scriptium al binnen 20 uur een nagekeken bestand retourneren. Voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 is dat 48 uur of 7 dagen.

 

Contact met Scriptium

Wij adviseren studenten om te beginnen met het contact zoeken met Scriptium. Zij kunnen je zelf het beste adviseren over welke hulp het beste past bij jou en jouw hulpvraag. Ze geven gericht advies over of je tentamentraining, studiebegeleiding of toch enkel correctiewerkzaamheden nodig hebt. Je kunt de contactpagina bezoeken voor contactinformatie of direct een mail sturen naar info@scriptium.nl.

https://www.scriptium.nl/tentamentraining