LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Taxi naar Schiphol of parkeren?

Lekker op vakantie met het vliegtuig maar hoe kom je op Schiphol met het gezin en alle bagage? De eigen auto is vaak niet ruim genoeg voor alle koffers. Twee auto’s dat zou kunnen maar dan zit je weer met het dure parkeren bij Schiphol.

Over het algemeen vinden mensen taxi’s duur, veel te duur. Als men zo maar in een Schipholtaxi stapt betaal je het maximaal landelijke taxitarief, wat momenteel boven de twee euro per gereden kilometer zit. Een goedkope alternatief is Taxibestellen.nl. Een taxibedrijf waar je tot 50% op je ritprijs bespaart op de lange afstanden!

Goedkopere Schipholtaxi

Toch kun je tegenwoordig al voor veel minder geld een Schipholtaxi bestellen. Met de opkomst van het internet is een voordelig taxibedrijf zo gevonden. Net als met kleding, stroom of je witgoed, kan je ook vergelijken op schipholtaxi tarieven. Een website voor een Schipholtaxi is Goedkoopnaarschiphol.nl. Hier kan je voordelig en voor een vast tarief je Schipholvervoer regelen. De tarieven liggen stukken lager dan op de standplaats Schiphol in een taxi te stappen, mede omdat dit taxibedrijf de taxiritten goed combineert. Op deze wijze rijden de taxi’s minder kilometers zonder klant en worden de auto’s efficiënter ingezet. Over het algemeen rijden taxi’s vol heen en leeg terug, niet erg economisch dus.

Parkeren op Schiphol tegen over taxivervoer.

Wilt u toch zelf met de auto vergelijk dan goed de parkeertarieven. Buiten het parkeren op het bekende lang parkeren op Schiphol Oost zijn er op internet veel meer bedrijven te vinden die het een stuk voordeliger doen. Kijk toch nog eens eerlijk naar het verschil in zelf rijden en parkeren en een taxi naar het vliegveld nemen. Ga je zelf rijden dan zit je met parkeergelden. Onderschat dit niet en kijk goed rond voor een voordeliger aanbieder. Wat ook van belang dat is het vervoer van en naar het parkeer terrein naar Schiphol. Staat u auto wel veilig, is er bewaking en hoe zit het als er schade aan u auto is ontstaan tijdens uw vakantie. Allemaal zaken waar u even over moet nadenken. Vergeet ook niet de brandstof die u gebruikt in vergelijk tot de taxikosten.

Overzicht en tips parkeren of Schipholservice

 

  1. Vergelijk verschillende taxi en parkeer aanbieders.

  2. Gelden de bedragen dag en nacht, geen toeslagen?

  3. Met parkeren haal en breng service?

  4. Is het parkeerbedrijf verzekerd tegen schade aan u auto?

  5. Bel het taxibedrijf even op, dat geeft een betrouwbaar gevoel

 

http://www.taxibestellen.nl/