Tankpas van MKB Brandstof, de slimste keus voor ondernemers

Het is de tijd van technologische innovatie, nieuwe ontwikkelingen op alle markten dankzij de snelle opkomst van computers en internet, en u dient nog uw tankbonnen in. Waarom zo moeilijk doen als u ook gemakkelijk alle administratie op één kaart kan zetten, de tankpas van MKB Brandstof. Geen bonnen die vervaagd zijn of ‘kwijtgeraakt’ maar één pas voor alle informatie. Elke maand krijgt u als ondernemer een factuur zodat uw administratie in orde blijft. U behoudt het overzicht zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen. Kies daarom vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof.

Voor wie is de tankpas van MKB Brandstof?

Bent een ZZP’er, of een ondernemer met een wagenpark tot maximaal 100 auto’s? Dan is de tankpas van MKB Brandstof voor u! Maar ook voor vrijeberoepsoefenaren en non-profit en profit organisaties. Met de enorme voordelen van de tankpas van MKB Brandstof is deze tankpas voor vrijwel alle ondernemers geschikt.

Welke voordelen zijn er dan aan de tankpas van MKB Brandstof?

Ten eerste heeft u geen omkijken meer naar de administratie omtrent het declareren van brandstofkosten. Daarnaast is de tankpas van MKB Brandstof de goedkoopste in zijn klasse, al na 4 tankbeurten heeft u de kosten voor een heel jaar eruit. Dit komt doordat u gegarandeerd 100% van de BTW terug krijgt. Daarnaast profiteert u door het hele land, van Friesland tot Noord-Holland tot Limburg, van goedkope tankkosten en krijgt u ook nog eens korting op uw wasbeurt. U kunt ook nog kiezen voor de optie pechhulp om de tankpas MKB Brandstof multifunctioneel te maken. Maak u daarom niet langer zorgen om het declareren van tankkosten en gebruik de tijd die u nu overhoudt om in uw bedrijf te stoppen, zodat u dankzij de tankpas van MKB Brandstof uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/