LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Stijlvolle haarbehandeling

Naar de kapper gaan wie doet het nou niet? Iedereen gaat naar de kapper, maar heb jij ook wel eens gehad dat je niet tevreden was over het eindresultaat en de verzorging van je haar? Dat de kapper er een puntje af zou halen, maar er een veel te groot stuk af haalt naar je zin? Je haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Je wilt uiteraard dat je haar goed zit en daar heb je hulp bij nodig van een goede kapper. Het is soms lastig om een goede kapper te vinden. Soms heb je er één gevonden en dan is die niet te betalen. De ander knipt een te groot deel van je haar eraf en weer een ander kletst meer dan dat ze knipt.

Kapsalon in Delft mannen en vrouwen
Wordt je haar weer veel te lang of is het weer tijd om de dode punten van je haar te knippen en woon je in de omgeving Delft? Dan ben je vast opzoek naar een goede kapper delft!  Je haar moet ten slotte goed geknipt en verzorgd worden. Onekappers besteedt veel aandacht aan hun klanten. Ze besteden aan elke klant minimaal 45 minuten voor elke knipbehandeling. Er wordt aandachtig geluisterd en besproken wat je met je haar wilt bereiken om zo teleurstellingen achteraf te voorkomen. Ze staan open voor wat jij graag wilt en ze geven hier ook hun advies over. Het kan namelijk zijn dat jij iets wilt wat niet goed voor je haar is of wat helemaal niet kan. Dan wordt het advies gegeven om wat anders te doen. Ze kunnen je daarbij adviseren wat wel mogelijk is en ouden daarbij je wensen in gedachten.

Behandeling
Bij de kapsalon in delft wordt je haar lekker gewassen, mits je dit wilt natuurlijk! Als dit gedaan is, wordt er goed gekeken naar hoe je haar eruit ziet en wordt het door jou gewenste model geknipt. Bij de kapper doen ze dus hun uitstekende best om het resultaat van je kapsel zoveel mogelijk naar wens te maken.

http://www.onekappers.nl