LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Start jouw onderneming tijdens de pandemie

Start jouw onderneming tijdens de pandemie

In het voorgaande jaar zijn er ruim 2.703 bedrijven officieel failliet verklaard. Een aantal weken geleden liet ook D-Reizen weten dat zij de geldeisers niet meer kunnen betalen. Hoewel het aantal faillissementen in 2020 minder was dan de afgelopen twintig jaar, zijn er toch meer panden dan ooit vrijgekomen. Dat heeft te maken met feit dat er ook ondernemingen zijn die de beslissing hebben genomen om hun producten en diensten alleen online verder te verkopen. Dit fenomeen creëert genoeg kansen voor de creatieveling onder ons. Heb je een leuk concept in gedachten? Dan is dit je kans om je eigen bedrijf op te starten.

Ligging

Voordat je daadwerkelijk aan een nieuw hoofdstuk van je leven begint, is het belangrijk om te onderzoeken in welke omgeving jouw plannen het best zullen aanslaan. In welke provincie, stad, wijk of zelfs straat heeft het bedrijf dat jij wil openen de meeste potentie?

 

Website

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een pand neemt dat niet gelegen op de plaats die je in eerste instantie in gedachten had. Om toch ontdekt te worden door de mensen die je graag wil bereiken als klant, is een eigen website onmisbaar. Een goede front-end developer helpt je bij het ontwikkelen van een goede website die door je doelgroep makkelijk te gebruiken is.

 

Promotie

De website is niet nuttig als die moeilijk vindbaar is. Ook in de online wereld is het belangrijk om op te vallen. Dat kan je doen door ervoor te zorgen dat je zo hoog mogelijk scoort in zoekmachines. Daarnaast bereik je je doelgroep ook makkelijk door actief te zijn op sociale media zoals Facebook, Instagram en Snapchat.

 

De Corona pandemie heeft naast veel ellende ook gezorgd voor nieuwe kansen. Heb je altijd de ambitie gehad om te ondernemen en heb je een concept waarvan jij denkt dat nu goed kan aanslaan bij je doelgroep? Dan is dit hét moment om te starten. Open je website met behulp van een goede front end developer en promoot je bedrijf door middel van sociale media accounts en zoekmachine optimalisatie. Wanneer start jij?

https://www.kojac.nl/en