LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Promotiemogelijkheden op één van de populairste webshop van Nederlands

Promotiemogelijkheden op één van de populairste webshop van Nederlands

Op dit moment behoort Bol.com tot de populairste online winkels van Nederland en België. In 1999 is dit succesvolle concept opgericht en inmiddels heeft het vele Nederlandse harten weten te veroveren. Ook adverteerders maken daar graag gebruik van. Het is namelijk het ideale platform om je producten op te verkopen en te promoten. Kies je voor een advertentie op Bol.com? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

 

Bereik de juiste doelgroep

Met Display Advertising bereik je de klant al op het moment dat of voordat hij of zij daadwerkelijk begint met winkelen. Dit komt doordat je heel gericht de focus legt op de juiste doelgroep. De resultaten van de campagnes krijg daarna overzichtelijk te zien. Daardoor weet je wat er de volgende keer eventueel beter kan om nog meer succes te behalen.  Bij adverteren op bol kun je gebruik maken van Display Onsite of Display offsite.

 

Pak de spotlight

Wil je juist bezoekers bereiken die het winkelen aan het afronden zijn? Dan kies je voor Sponsored Products. Het is de ideale manier om de producten die je wil verkopen een extra boost te geven. Je brengt ze op deze manier namelijk in de spotlight. Het doel is dan ook om extra op te vallen met jouw producten in de winkel zodat de verkoop toeneemt.

 

Waardevolle traffic

Adverteren bol combiedt ook de mogelijkheid om via sociale media je boodschap om te zetten naar traffic waar je wat aan hebt. Vanuit een social media context wordt er een kwalitatieve traffic gegenereerd waarbij klanten door middel van relevante boodschappen worden geïnspireerd.

 

https://www.economy.nl/