LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Opzoek voor een rijschool in Nieuwegein?

 

Ben je pas geleden 18 jaar oud geworden en ben je nog niet in bezit van een autorijbewijs? en je wilt zo graag kunnen autorijden en ben je opzoek naar een goede en betaalbare rijschool in jou omgeving. Door studie en werkomstandigheden ben je niet aan toe gekomen om te beginnen met autorijlessen. Of je hebt geen voldoende geld kunnen sparen om aan de rijlessen te beginnen en nu ben je  dan druk aan het sparen. Een rijbewijs behalen is ook niet bepaald goedkoop. Vooral als je nog student bent is het vaak lastig om aan rijlessen te beginnen.  Bij je rijlessen Nieuwegein zul je ook theorie materiaal moeten kopen zoals boeken en cd-roms, en hier alles bij elkaar ben je veel geld aan kwijt.

Daarom heeft er een rijschool in Nieuwegein bedacht om een compleet pakket aan te bieden die voordelig is voor studenten en voor geen studenten, zodat ze toch nog hun autorijbewijs kunnen behalen.  Als unieke rijschool bieden wij rijlessen Nieuwegein met 10 % studenten korting bij elke lespakket.  Hierbij krijgen onze studenten ook theoriemateriaal om zelf thuis te kunnen oefenen op verkeers-vragen.  Niet alleen de scherpe Acties,  tarieven en kortingen maakt Rijschool Troy een succesvolle rijschool.  Ons doel is kwaliteit onderwijs te geven voor zeer gunstige betaalbare tarieven.

Rijangst

Heb je last hebt van rijangst ofwel faalangst? dan is het goed om bij een rijschool met instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen.