LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Mobiliteit, was het maar altijd eenvoudig

Dagelijks zijn we onderweg naar ons werk. Natuurlijk heb jij al lang de juiste methode en route gekozen om op je plaats van bestemming te komen, maar er zijn toch een aantal zaken die je ervan weerhouden om op tijd op je werk aan te komen. Een van die zaken waar je zelf geen grip op hebt wanneer je gaat rijden is de situatie op de weg. Zomaar, zonder aankondiging vooraf, kan er ergens op de snelweg of in je eigen stad een opstopping ontstaan, waardoor je nodeloos vertraging oploopt tijdens het rijden.

Google Maps binnen handbereik

Op het moment dat jij je dreigt klem te rijden in een file zal jouw eerste gedachte een alternatieve route zijn. In dat geval is Google Maps de ideale oplossing om toch snel op je werkadres aan te komen. Dat is natuurlijk ideaal, want Google Maps is altijd volledig up to date. Er kleeft ook een groot nadeel aan; Google Maps is namelijk een app op je mobiele telefoon, en die zit in je binnenzak. Dat wordt moeizaam zoeken met je telefoon in je hand.

Jouw mobiele telefoon in beeld

Wanneer jij voortdurend het zicht wil hebben op je mobiele telefoon is het dan ook zaak dat je mobieltje goed op je dashboard bevestigd is. Een zuignap op je raam klinkt als de ideale oplossing, maar eigenlijk haal je hiermee alleen maar problemen op je hals. Je telefoon hangt op die manier onhandig in het zicht en je kan je schermpje niet naar je toe keren. De beste keuze is wat duurder dan de zuignap, maar vele malen beter. We hebben het hier over de Brodit houder. Jouw mobieltje hangt in dat geval verankerd in je dashboard via een speciale tool, en jij hebt altijd zicht op je scherm. Zo kom jij snel op je plaats van bestemming.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit