LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Kies je losse lessen bij rijschool Rijswijk of ga je voor een pakket

Kies je losse lessen bij rijschool Rijswijk of ga je voor een pakket?

Voordat je begint met rijlessen Rijswijk is het belangrijk om te weten of je een pakket rijlessen gaat kopen of dat je voor losse lessen wilt betalen. Aan beide opties zitten zowel voor- als nadelen, dus laten we die even tegen elkaar uitzetten

Het voordeel van het nemen van losse lessen is dat je nergens aan vastzit en weg kunt gaan wanneer je wilt, ook is er geen bepaald aantal lessen wat je mag nemen. Het nadeel is dan wel dat dit in totaal vaak duurder uitvalt.

Het voordeel van een lessenpakket is dat je er meestal goedkoper mee uit bent en dat je er bijvoorbeeld ook een rijexamen en een tussentijdse toets bij krijgt. Het nadeel is dan weer dat je niet zomaar naar een andere Goedkope rijles rijschool Rijswijk kunt en dat je lessen over kunt houden.

Hoeveel kost het om je rijbewijs te halen?

Voordat je begint met rijlessen is het verstandig om genoeg geld op hand te hebben, maar dit is vaak moeilijk te schatten. Hoeveel kost het nou echt om je rijbewijs te halen?

Gemiddeld zit je ongeveer tussen de 1500 en 2000 euro in, dit is een erg grove schattig want het werkelijke bedrag hangt van enkele factoren af.

Het hangt uiteraard af van de kosten van jouw rijschool Rijswijk en de hoeveelheid lessen die je nodig hebt. Ook moet je de kosten voor het rijexamen, eventuele herexamens en je theorie niet vergeten. Bovendien kost het aanvragen van jouw rijbewijs ook nog ongeveer 40 euro.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-rijswijk/