LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Kieft & Klok: dé plek voor uw unieke vintage Volkswagen

Wij van Kieft & Klok hebben een passie voor vintage voertuigen, vooral de bekende vintage Volkswagens. Bent u al een tijdje op zoek naar die unieke vintage Volkswagen van uw dromen? Vindt u deze niet of vindt u ze altijd te duur? Bij Kieft & Klok vindt u de mooiste unieke vintage Volkswagens voor een schappelijke prijs. Zo kunt u die droom van die roadtrip in een coole vintage Volkswagen dan eindelijk werkelijkheid maken. In het bijzonder zijn de vintage Volkswagen busjes hier erg populair voor door hun iconische look. Val dus op, realiseer die droom, maak die roadtrip en maak iedereen jaloers door die vintage Volkswagen bij ons te halen. Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie aan de meest unieke vintage Volkswagens, de auto’s en de iconische busjes. Echter zijn dit niet de enige unieke vintage voertuigen die bij ons te vinden zijn. Voor iedereen hebben wij wat wils. Bekijk onze online showroom vooral even.

Restauratie, gereedschap en onderdelen bij Kieft & Klok

Naast het aanbieden van die unieke vintage voertuigen kunt u ook bij Kieft & Klok terecht voor restauraties, onderdelen van Kieft & Klok en voor gereedschap. Wij hebben namelijk een speciale werkplaats vintage Volkswagen busjes te restaureren. Hiervoor zijn wij vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo zien wij restauraties namelijk ook echt, als uitdagingen. Wij steken veel moeite in onze restauraties om die vintage voertuigen weer hun oude glorie terug te laten krijgen en staan dan ook bekend om onze restauraties van hoge kwaliteit. Breng dus vooral uw oude Volkswagen busje eens langs! Als u deze nog niet heeft kunt u uiteraard deze bij ons halen. Bij onze online showroom is ons assortiment te bekijken en staat elk voertuig beschreven inclusief foto’s. Onze voertuigen zijn dan wel misschien vintage maar ze rijden nog prima en zien er bovendien nog geweldig uit. Grijp deze kans om die unieke auto of bus in uw bezit te kunnen hebben! Met vragen kunt u ook terecht op onze site, waar u een contactformulier kunt invullen. Uiteraard kunt u daar ook ons telefoonnummer vinden en ons simpelweg bellen.

Neem een kijkje op onze site

Uw ideale voertuig gevonden op onze site? U kunt meteen de juiste spullen bijbestellen om deze te onderhouden of te pimpen. Wij leveren binnen vijf dagen. Bekijk ons assortiment op https://kieftenklok.nl/.