LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Je quarantainetijd goed gebruiken

Nu gisteren de quarantainetijd met 2 maanden verlengd is, zijn veel mensen aan het bedenken wat ze in die tijd moeten doen. Er zijn natuurlijk mensen die gewoon van huis uit kunnen werken. Zij hoeven alleen voor de avonden bezigheden te bedenken. Maar mensen die normaal in de horeca of in winkels werken, hebben nu 2 maanden vrij. Wat kunnen zij doen met deze tijd, is de vraag die in hun hoofd omgaat. Gelukkig zijn er verschillende opties voor deze mensen.

Ten eerste kunnen zij deze tijd gebruiken om iets te leren. Dit kan bijvoorbeeld een taal zijn. Bestel gewoon wat boeken online en je kunt beginnen met leren. Of leer een taal via Duolingo. Daar leer je een taal spreken op een hele eenvoudige manier.

Maar je kunt natuurlijk ook een nieuwe thuisstudie beginnen. Heb jij altijd al interesse gehad in Psychologie? Ga dan aan de slag bij de Open Universiteit! Dan kan je vanuit huis de stof leren, en kan je wanneer de quarantaine over is de bijbehorende tentamens maken. Ze hebben een groot aanbod van heel veel vakken, dus wat je ook wilt leren, ze hebben het vast!

Daarnaast kun je deze tijd natuurlijk ook gebruiken om een nieuwe hobby op te pakken. Heb je altijd al willen drummen? Online drumles is dan de optie voor jou! En ze hebben het voor elk soort instrument dat je maar kunt bedenken. Daarnaast bestaat er ook online muziekles, waar je in het algemeen over muziek leert. Je hebt hier gekwalificeerde sites voor waarvoor je moet betalen, maar op YouTube kom je vaak ook al een heel eind. Maar wel je echt verder gaan? Dan in zo’n site wel echt een aanrader. Dan leer je het toch sneller en beter dan je zou doen als je het op eigen houtje zou doen. 

https://www.onlinedrumles.nl/