LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Een echte Kymco Agility kopen!

Ik kon echt niet wachten om een Kymco Agility scooter te kopen van al het geld wat ik de afgelopen maanden bij elkaar heb gespaard. Al voor een lange tijd wil ik een Kymco Agility scooter en heb ik er vele nachten over gedroomd. Eerst zou ik hem eigenlijk met de hulp van mijn ouders krijgen, maar helaas raakte die financieel in de problemen dus konden ze deze belofte niet nakomen. Ik nam ze dit niet kwalijk maar wilde wel die scooter. Dus besloot ik zelf te sparen ervoor en eindelijk is het zo ver.

Waar een Kymco Agility kopen voor een goede deal?

Maar ik had echt geen idee waar ik moest beginnen met zoeken naar een Kymco Agility scooter in mijn omgeving. Want ik woon in een klein dorpje en daar hadden we geen winkel of fietsenmaker die scooters en sowieso deze specifieke scooter verkocht. Dus ik moest een stad verder kijken naar een winkel die deze scooter had, maar ze hadden alleen maar die scooter voor een zeer hoge prijs, of helemaal niet. Daar heb ik het opgegeven en ben ik verder gegaan op het internet om daar online de scooter te vinden. Die vond ik uiteindelijk via de website van Polderscooter en daar zag ik meteen dat ze een showroom hadden. Dus heb ik me ouders lief aangekeken om mee te gaan naar de showroom.

Super blij met de service van Polderscooter

Toen we aankwamen had ik meteen een goed gevoel hierover. We werden goed ontvangen en we zijn meteen gaan kijken naar mijn scooter. Ik was er helemaal blij mee en de medewerker van Polderscooter vroeg of ik hem wilden testen. Daar zeg ik geen nee tegen en hij rijdt super lekker. Toen wist ik zeker dat ik hem wilden en heb hem daar ter plekke kunnen kopen en meenemen. Echt een goede service van Polderscooter!

Polderscooter

Wilt u een proefrit maken op de Kymco Agility? Bekijk de website of kom eens gezellig langs in de showroom om daar meer te zien van de Kymco Agility.