LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Drie bedrijfsvriendelijke uitvindingen uit de 21e eeuw

Drie bedrijfsvriendelijke uitvindingen uit de 21e eeuw

 Wat gaat de tijd toch snel. We zitten alweer bijna op de kwart van de 21e eeuw. Afgelopen jaren zijn er heel wat uitvindingen geweest en hebben we met z’n allen veel ontwikkelingen meegemaakt. Vooral de digitalisering heeft voor veel verandering gezorgd. Zo heeft bijvoorbeeld het internet heeft een groot aantal werkzaamheden voor ondernemingen vergemakkelijkt.

Digitale betaalpas

Het is ongetwijfeld bij iedereen wel is voorgekomen dat je een winkeltje of restaurant inloopt en op het laatste moment ontdekt dat je geen betaalpas bij je hebt. Dat is voornamelijk erg vervelend wanneer je trek hebt en van plan was om wat te gaan eten of drinken. Sinds kort is het gelukkig mogelijk om een digitale betaalpas op je smartphone te activeren. Een telefoon heb je ongetwijfeld altijd bij je. Daardoor hoef je met behulp van de handige app niet meer zonder een betaalmiddel te zitten als je je portemonnee bent vergeten.

Receptie

Een andere grote ontwikkeling van de afgelopen tijd zijn de handige apps die speciaal voor bezoekersregistratie receptiezijn bedoeld. Door de app hebben receptiemedewerkers minder vaak te maken met een continue stroom van bezoekers die zich willen aanmelden bij hen.

Wachtwoord ontgrendeling

De vingerafdruk mogen we natuurlijk niet vergeten. Door de vingerafdruk ontgrendeling hoef je niet meer alle wachtwoorden die je hebt te onthouden of op te zoeken wanneer je in een bepaald systeem wil inloggen. Nog niet alle bedrijven passen dit systeem toe omdat er meestal verschillende werknemers gebruik maken van dezelfde computers.

De 21e eeuw is een tijdperk waarin een hoop handige uitvindingen voor ondernemingen zijn ontwikkeld. Zo kunnen klanten voortaan betalen via hun telefoon door middel van een digitale betaalpas. Ook receptionisten hebben het tegenwoordig makkelijker door de digitale receptie. En tot slot, heeft de vingerafdruk ontgrendeling het voor iedereen makkelijker gemaakt om af te komen van de lange lijsten dat bestaat uit ontelbaar veel verschillende wachtwoorden.

 

https://www.economy.nl/

Related Posts

Nieuwe woning kopen: Twee eisen die je kunt vergeten

Daklekkage

Tentamentraining voor psychologische studies