LV-1N
Image default
Recreation / Autos

De populairste koopjes in de winter

De populairste koopjes in de winter

De winter is eindelijk officieel voorbij. Op het laatste moment was het uiteindelijk kouder dan de meeste mensen hadden verwacht. Gelukkig is het weer bijna  zomer en kan iedereen weer genieten van het mooie warme weer. Het is de tijd van het jaar waarin je kunt ontspannen in een heerlijke opblaasbare jacuzzi of kunt wegdromen op een tropische hangmat in je tuin. Dat zijn tevens één van de populairste koopjes in de zomer. Maar hoe zit het dan met de wintermaanden? Wat waren de afgelopen koude maanden producten met een duidelijke stijgende lijn met de verkoop?

 

Kerstboom

De kerstboom is in de winter niet meer weg te denken bij Nederlandse huishoudens. Ieder jaar staat de mooie versierde boom weer in de meeste woonkamers. Het is het symbool dat staat voor eeuwigheid. Ook vorig jaar was deze aankoop enorm populair in de winter.

 

Vuurwerk

Een andere traditie in de winter is het afsteken van vuurwerk. Hoewel vorig jaar er een verbod heerste op het kopen en afsteken van vuurwerk, waren er toch nog een hoop mensen die vuurwerk hadden aangeschaft. Ieder jaar op oudejaarsavond beginnen de meeste mensen met het afsteken van de brandbare mengsels van chemische stoffen om het nieuwe jaar te vieren.

 

Winterjas  

Pandemie of niet, het aanschaffen van een warme winterjas blijft elk jaar populair in de koudere maanden. Met een winterjas bescherm je jezelf tegen het slechte weer en loop je minder het risico om kou te vatten. Wat dit jaar wel anders was: de meeste aankopen vonden deze winter online plaats.

 

Over een paar maanden is het weer mogelijk om populaire zomerse producten zoals een opblaas bubbelbad of hangmat aan te schaffen. De afgelopen winter waren in ieder geval de kerstboom, vuurwerk en de winterjas weer erg in trek!

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/