LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Daklekkage

Het hebben van een dak boven je hoofd is een van de vier basisbehoeften van de mens. Als je een thuis hebt, moet je dat ook koesteren. Het kan zomaar zijn dat je door achterstallig onderhoud ineens druppels in je huis voelt. Je kijkt om hoog en denkt, oh nee, waarom moet mij dit nou weer overkomen? Je huis voelt ineens niet meer veilig en je hebt het gevoel dat het gaat instorten. Je weet dat je huis al wel redelijk oud is, maar het heeft er altijd zo stevig uit gezien. De schijn bedriegt maar weer eens. Daklekkage is een veelvoorkomend probleem en komt het meest voor bij oude of slecht onderhouden daken.

Als u heeft gemerkt dat uw dak lekt, is het aan te randen om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Hoe langer u dit probleem negeert, hoe groter het probleem wordt. Lekkage in het daken kan snel leiden tot rotte plekken in uw dak. Deze zijn niet stevig en zullen onvermijdelijk resulteren in dat uw dak gaat inzakken. Dit kost alleen maar meer geld.

Dakbeheer Hermans heeft al 35 jaar lang ervaring met het controleren, onderhouden én repareren van daken. Plat of schuin, oud of jong, het maakt voor hun geen verschil leehnavasor. Bij Dakbeheer Hermans kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Zij zullen dan uw dak inspecteren en de problemen precies op een rijtje zetten. Vervolgens kunnen ze de daklekkage repareren.

Toch luidt het spreekwoord: voorkomen is beter dan genezen. Met daklekkages is dat zeker ook het geval, u kunt het beste een periodieke controle laten uitvoeren door een professioneel bedrijf, zoals Dakbeheer Hermans. Zelf kunt u een lekkage van binnen uit herkennen aan vocht- en schimmelplekken op het plafond of dak. Van de buitenkant wijst een groenaanslag of mos- en algengroei vaak op een lekkage.

https://www.economy.nl