LV-1N
Image default
Recreation / Autos

Altijd jong

Ouder worden doen we allemaal, de een vind het niet erg en de ander vind het desastreus. Als je jong bent, kind of puber, wil je graag ouder worden en kan de tijd niet hard genoeg gaan. Als je volwassene bent, gaat de tijd veel te hard en zou je af en toe willen dat je nog een paar jaren jonger was. Niet alleen omdat je lichaam gemakkelijker gaat, maar ook omdat die rimpels er dan niet tot nauwelijks zijn. Er bestaan tegenwoordig veel anti-rimpel crèmes, maar het is niet altijd even duidelijk of deze producten ook echt daadwerkelijk werken. Het zou jammer zijn als je veel geld hebt uitgegeven aan dure anti-rimpel crèmes die uit eindelijk niet weken.

Wanneer je er niet zeker van bent dat de anti-rimpel crèmes werken, maar je toch daadwerkelijk een jonger uitziende huid wil hebben kan er gedacht worden aan volume herstel. Volume herstel kan plaats vinden op de volgende gebieden: lippen vergroten, jukbeenderen, wangen, neuslippenplooi, kin correctie, marionetlijnen, neusbrug, kaak- en kinlijn, hals en decolleté en liquid facelift. Er zijn dus vele mogelijkheden om het volume terug te brengen op verschillende delen in het gezicht en nek, hals en decolleté. Het volume herstel wordt gedaan aan de hand van fillers en botox, botox is eigenlijk een merk het heet eigenlijk botulinetoxine. Deze twee worden vaak gebruikt voor volumeherstel doeleinden.

Het werkt als volgt, er worden fillers of botox onder de huid gespoten. De filler word op de plekken gespoten waar er volumeherstel moet plaats vinden. De filler of de botox dient als een soort van kussentje onder de rimpel waar het volume is weggezakt. Het verstevigd het weefsel onder de huid en duwt de rimpel als het ware weer omhoog. Na verloop van tijd, ca. 6-12 maanden, zakt de filler of de botox weer weg, dit gaat gelijkmatig. De fillers zijn op basis van hyaluronzuur en de botox dus op basis van botulinetoxine, deze twee stoffen zijn lichaamseigen en kunnen goed opgenomen worden in het lichaam.

http://faceland.nl/